Услуги

Светотехнически изчисления

Можем да изготвим светотехнически проект по предоставени от Вас изходни данни (чертежи). Направата на такъв ще Ви гарантира осветителна уредба, покриваща всички норми и стандарти, осигуряваща висок зрителен комфорт и оптимална енергиина ефективност.

Визуализации

3D визуализирането на един проект дава и неговата завършеност, позволява Ви да придобиете пълна представа за нашето предложение, както и да предвидите евентуални промени или корекции. Това е и най-достъпния вариант да се оцени влиянието на светлината върху Вашия проект.

Проектни решения

Множеството ни участия в различен тип проекти, както и предлаганата от нас широка гама продукти за най-различни приложения ни позволяват да Ви предоставим решения от най-различен характер. Разбира се, всичко това съчетано с Вашето мнение и изискване.

Енергийни одити

Често хората не оценяват часта на осветлението в сметката за електроенергия. Затова, ние предлагаме да направим за Вас един обстоен оглед на съществуващото Ви осветление, както и да изготвим доклад за Вашите разходи по него. Съчетанието на всичко това с едно предложение за подмяна или корекции на осветителната уредба, ще Ви позволи да видите колко много можете да спестите от сметките си за ток.

Следгаранционна поддръжка

Като всяко технологично оборудване, така и осветлението има определен гаранционен срок в рамките на който всичко с доставчика е наред. Какво се случва след това? Много фирми злоупотребяват ценово със следгаранционното обслужване или просто не го предлагат. Ние осигуряваме за Вас и Вашите клиенти такава поддръжка на преференциални цени с качествени компоненти, в най-кратки срокове.

Презентации

Вие желате да подмените Вашето осветление с ново, енергоефективно и по-функционално? Ние можем да презентираме пред Вас и Вашите колеги съответните продукти, системи за управление или технологии, за да стане изборът Ви по-лесен и ясен. Една дискусия винаги ражда нови идеи и виждания по въпроса, затова ние сме готови да Ви помогнем, предоставяйки информацията от която се нуждаете.

Монтажни услуги

Ние предлагаме за Вас и изграждане на електроинсталации и монтаж на осветителни тела, което допълнително ще гарантира правилното функциониране на Вашата инсталация, както и по-добри гаранционни условия. Ако обектът Ви е с по-голям мащаб – имаме добри партньорски отношения с водещи български фирми за електроизграждане, които ще Ви предоставят отлични условия за този тип дейност.